behandelingen

Ik heb geen pinautomaat tot mijn beschikking. Tarieven 2024 in de praktijk zijn:

 

Basis behandeling € 39,50

Een basis behandeling bestaat uit het desinfecteren van de nagelomgeving, knippen van de nagels, frezen en reinigen van de nagels, verwijderen van eelt en likdoorns en het behandelen van ingroeiende nagels en kloven. Na iedere behandeling worden je voeten verzorgd met een fijne verzorgende voeten creme.

 

* Als u recht heeft op een  vergoeding  vanuit de podotherapeut dan kan het zijn dat er een eigen bijdrage wordt gerekend. Voordat u een afspraak plant neem eerst even contact met mij op, betreft om te overleggen of ik met uw podotherapeut een contract hebt. 

(Eigen bijdrage kan verschillend zijn, per verzekering en podotherapeut)

 

Extra tijd (per 15 min) € 14,50

Indien er extra tijd nodig is wordt het tarief per kwartier berekend.

 

Gellak plaatsen zonder behandeling met een UV lamp € 27,50

Pedicure behandeling met gellak van € 63,00

 

Nagellakken € 3,00

Gellak verwijderen geplaatst door iemand anders € 10,00

 

Cosmetische behandelingen 

Nagelreparatie d.m.v. Gel per nagel vanaf € 28,50 

Een nagelreparatie bestaat uit het desinfecteren van de nagelomgeving en het knippen, frezen, reinigen en ontvetten van de nagel. Vervolgens wordt de nagel als nieuw opgebouwd kan met  verschillende technieken. 

 

Specialistische technieken

Door het plaatsen van een nagelbeugel kan je ingroeiende teennagel worden verholpen. Zo heb je verschillende technieken, aan de hand van uw klacht wordt er bekeken welke techniek het beste toegepast kan worden.

Ingroeiendenagel technieken dmv gel € 26,50

Nagelbeugel technieken vanaf      € 28,50

Composiet vanaf € 14,50

 

Manicure behandeling € 13,50

Nieuw binnen mijn praktijk:

 

Voet reflexmassage €50,00

Voetreflexmassage is een ontspannende vorm van massage. Je masseert niet alleen de voet maar ook met je voet andere punten in het lichaam.

Wist je dat de rechtervoet voor je rationele kant staat, en de linkervoet je gevoelskant? Op je voeten zitten reflexgebieden. Die reflexgebieden staan in verbinding met de rest van je lichaam. Zo is er een reflexgebied voor het hoofd, de lever, de rug, noem maar op. Masseer je zo’n reflexgebied intensief dan neemt de doorbloeding van het betreffende orgaan of lichaamsdeel toe. Daarmee wordt de blokkade in het lichaam opgeheven en kan het lichaam aan de slag om zichzelf te genezen.Voorwaarden

Behandelingen zijn alleen volgens afspraak. Bent u op het moment van de gemaakte afspraak niet thuis of zegt u de afspraak minder dan 24 uur van tevoren af, dan wordt de behandeling bij u in rekening gebracht!