• De Ambulante Medisch Pedicure voor bij u thuis, voor jong en oud.
  • Zo bied ik verschillende behandelingen aan, zie mijn website.
  • In de omgeving Borne, Saasveld, Hertme, Bornebroek, Zenderen.

Mijn specialisaties

 

Als gediplomeerde Medisch Pedicure heb ik me naast de basis opleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Ik ben aan gesloten bij Provoet de brancheorganisatie voor pedicures, ben KPR geregistreerd bij Procert, dit geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke en branche eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

 

Ik werk met nattechniek. Dit houdt in dat tijdens de behandeling de behandelde plekken gekoeld wordt door middel van gedemineraliseerd water. Dit water wordt op de huid gesprayd. Voordeel van het nattechniek is dat je er bijna geen branderig gevoel ervaart tijdens het frezen. Dit wordt vaak als zeer prettig ervaren. 

Als gediplomeerde Medisch pedicure kan ik de behandelingen geven die uw voeten nodig hebben.

 

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. Soms wordt voor deze behandelingen ook door de ziektekostenverzekering gedekt. Zo ben ik met enkele podotherapeuten gecontracteerd waar ik mee samen werk.

 

 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

 

Via de link hieronder wordt u gelijk doorverwezen naar de site van de podotherapeut Wender voor verdere informatie.

 

 

Nagelbeugeltechniek

 

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal, kunststof of composiet een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Composiet methode is bij iedereen toe te passen, vooral ook geschikt voor risico patiënten.

 

Nagelreparatie

Bij een gescheurde nagel, een traumanagel, een ingroeiende of tunnelnagel, kunnen we een kunstnagel plaatsen om de nagel goed door te laten groeien en pijnklachten te voorkomen.

Het plaatsen van een nagelprothese is medisch gezien verantwoord. De nagelprothese zorgt ervoor dat de oorspronkelijk nagelwallen behouden blijven en voorkomt dat het nagelbed omhoog gaat groeien, waardoor blijvende nagel misvormingen of ingroeien voorkomen kunnen worden.

 

LCN Wilde Pedique:

Met LCN Wilde Pedique kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Deze speciaal ontwikkelde gel corrigeert het probleem, indien de nagel deels is afgebroken of dusdanig is aangetast (schimmel/ kalk of trauma nagel) dat er geen normale gezonde nagel zichtbaar is.Deze gel wordt op geen enkele wijze als storend ervaren op de nagel, ziet er heel natuurlijk uit en is uiterst vriendelijk voor de nagel.Met deze techniek worden schimmelnagels veranderd in mooie nagelplaten.

 

VOETZORG BIJ OUDEREN

Bij de helft van de mensen die ouder zijn dan 75 jaar hebben voetproblemen. Voor de voetzergverlener ligt er ook een uitdaging om een oudere met verminderde cognitieve vermogens een veilige zorgomgeving te geven. Kennis en bijvaardigheden zijn daarbij van groot belang. Achteruitgang van de vaten, huid, standsafwijkingen, oedeem of nagelafwijkingen geven een grote kans op complicaties. Een Geriatrisch voetzorgverlener is hierin opgeleid en kan veilig de voetzorg verlenen aan de oudere zorgvrager met voetproblemen, en is opgeleid om de voeten screenen om voetaandoeningen te herkennen maar ook de voeten te verzorgen en de bevindingen terug te koppelen aan de verplegende zorg. De voetzorgverlener kan ook preventieve maatregelen nemen, zodat eventuele klachten voorkomen kunnen worden. Voor evt. verdere prijs informatie zie link hieronder om naar het behandelingen overzicht te gaan.

 

Contact 

Voetzorg Debbie Ambulante Medisch Pedicure 

Debbie van Bilsem

Telefoon nummer: 06-42435947

Email: info@voetzorgdebbie.nl

Rekeningnummer: NL41INGB0799544965.

KVK Nummer: 78579406

Ik ben aangesloten bij PROVOET.

Openingstijden

Maandag          9.00 - 15.00

Dinsdag            9.00 - 17.00   Avond in overleg  

Woensdag        Vrij

Donderdag       9.00 - 17.00   Avond in overleg

Vrijdag              9.00 - 17.00 

Zaterdag           In overleg

Zondag             Gesloten